Πρώτα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να ορίσετε το ραντεβού σας

Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών της Euromedica χειρίζεται τον συντονισμό για όλα τα ραντεβού των ιατρικών τμημάτων και είναι το αποκλειστικό κέντρο εξυπηρέτησης για όλες τις ερωτήσεις και τα αιτήματα.

Μετά την πρώτη επαφή μαζί μας θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για τη σωστή επιλογή ιατρού και θεραπείας και θα σας ζητηθεί να μας αποστείλετε το πλήρες ιατρικό ιστορικό σας μαζί με τις αντίστοιχες ακτινολογικές ή/και εργαστηριακές εξετάσεις σας μέσω email, φαξ ή ταχυδρομικώς. Μόλις ο ιατρός μελετήσει το ιστορικό σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την προτεινόμενη θεραπεία και για το κατά πόσο κρίνεται σκόπιμο να μεταβείτε στην κλινική μας για τη διεξαγωγή της επέμβασης ή τη θεραπεία. Μόλις διασαφηνιστεί ότι η θεραπεία σας στην Euromedica Ρόδου κρίνεται απαραίτητη, θα οργανώσουμε όλα τα ραντεβού σας με τους ιατρούς, τους διαγνωστικούς και εργαστηριακούς ελέγχους, καθώς και ενδεχόμενες χειρουργικές επεμβάσεις. Η διαθεσιμότητα σε ραντεβού εξαρτάται από τη φύση και τον επείγοντα χαρακτήρα της ιατρικής κατάστασής σας.

Διαμονή και μεταφορά

Μόλις οριστεί ο ιατρός και το ραντεβού σας, η ομάδα του Τμήματος Διεθνών Ασθενών θα είναι σε θέση να σας προτείνει έναν τοπικό πάροχο, ο οποίος θα αναλάβει την εύρεση της πλέον κατάλληλης για εσάς διαμονής και θα οργανώσει εξολοκλήρου τη μεταφορά σας, ακόμα και τη μεταφορά μετά την άφιξη σας από το αεροδρόμιο προς το κατάλυμα ή την κλινική.