Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της το 2006 η Euromedica Ρόδου προσέφερε τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες επισκεπτών που έχρηζαν ιατρικής φροντίδας και υποστήριξης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί της Ρόδου.

Η Euromedica είναι νομίμως συμβεβλημένη με τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία για νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς, καθώς και με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Με τα εξειδικευμένα τμήματα, τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες ασθενοφόρων και ένα δίκτυο εξειδικευμένων ιατρών στα ξενοδοχεία, η κλινική αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα της τουριστικής υποδομής του νησιού. Εξυπηρετεί την τοπική κοινωνία από όλα τα Δωδεκάνησα, καθώς και εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το νησί της Ρόδου.

Λόγω της άριστης υποδομής, του υψηλού επιστημονικού επιπέδου και του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού η Euromedica κατέχει:

- ISO 9001

- και βρίσκεται στη διαδικασία πιστοποίησης από τον Οργανισμό TEMOS για την Ποιότητα των Ιατρικών Υπηρεσιών στους Διεθνείς Ασθενείς [“Quality in International Patient Care”]