Η Euromedica Γενική Κλινική Ρόδου ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Νοέμβριο του 2006. Με ολοκαίνουριες, υπερσύγχρονες και  πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις 12.500 τ.μ. βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Κοσκινού στη Ρόδο.

Η Κλινική μας έχει σχεδιαστεί σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς περί ιατρικών εγκαταστάσεων και είναι εξοπλισμένη με τη σύγχρονη ιατρική τεχνολογία αιχμής.

Οι υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως το έμπειρο, αφοσιωμένο και άριστα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής μας διασφαλίζουν ότι οι ασθενείς μας θα λάβουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία καθιστώντας την παραμονή τους στην κλινική όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και άνετη.

Η υποδειγματική οργάνωση σε συνδυασμό την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με 170 διαπρεπείς και άριστα εκπαιδευμένους ιατρούς καθιστούν την Κλινική μας τον κορυφαίο και πλέον αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών φροντίδας υγείας της Ρόδου.

Η Euromedica Γενική Κλινική Ρόδου διαθέτει 107 κλίνες κατανεμημένες σε 3 ορόφους (δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, deluxe δωμάτια και σουίτες).

Οι εγκαταστάσεις μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τις on-site υποστηρικτικές υπηρεσίες προσφέρουν στο ιατρικό προσωπικό τη δυνατότητα να αναλάβει ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από τη διεξαγωγή εξετάσεων ρουτίνας έως πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις και, ως εκ τούτου, να συμβάλει στη θέσπιση νέων προτύπων και επιπέδων στον τομέα της Ιατρικής, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας υγείας.

Γνωρίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η Euromedica επενδύει στο προσωπικό της μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης και ενημέρωσης για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της Φροντίδας της Υγείας.

Η μακρά και στενή συνεργασία μας με τον κύριο κρατικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης, παράλληλα με την πλειονότητα των εταιρειών ιδιωτικής ασφάλισης διασφαλίζει την αριστεία στον τομέα της Ιατρικής και την παροχή υπηρεσιών φροντίδας υψηλής ποιότητας και εγγυάται, ταυτόχρονα, αξιοπιστία. Βασικό όραμά μας στη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.