Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου

Ήμουν ασθενής στο Νεφρολογικό Τμήμα EUROMEDICA Ρόδου από τις 19/6/21 έως τις 9/7/21.
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλο το προσωπικό της EUROMEDICA.
Ιδιαίτερα φυσικά στο προσωπικό του Νευρολογικού Τμήματος που με αντιμετώπισε με αφοσίωση και επαγγελματισμό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δρ. Γ. Ντέτσκα & τον Δρ. Ε. Αναστασάκης καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν πάντα διαθέσιμο για οποιαδήποτε ανάγκη.
Είμαι βέβαιος ότι θα προωθήσω και θα προτείνω τις υπηρεσίες που προσφέρει η κλινική σας σε άλλους ασθενείς που πάσχουν από την ίδια νόσο.
Παρακαλώ δεχτείτε τις καλύτερες ευχές μου.

F.S ΙΤΑΛΙΑ

Thank you for your careful treatment

Thank you for your careful treatment whilst I was on holiday. I will recommend your unit to others looking to holiday in the Greek Islands. The early morning shift suited me well and I thank you for being able to offer this, we then had the rest of the day to enjoy the Island.

I recommend this Unit to everyone.

This is my first visit to Rhodes and Euromedica Dialysis have made that possible with the help of the EHIC card. I would definitely recommend this Unit to everyone.

Eine tolle Urlaubserfahrung

Eine tolle Urlaubserfahrung. Super freundlichen Service genossen. Alles bestens. Ich komme wieder ❤❤😘😘

Άψογοι Επαγγελματίες!

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών συνάντησα μόνο απόλυτη επαγγελματική αντιμετώπιση. Από το Τμήμα Διεθνών Ασθενών, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς, όλοι μου μετέδιδαν μία αίσθηση ηρεμίας και με διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά. Από τη συνάντηση με τον γιατρό μέχρι και τις εξετάσεις αίματος, καθώς και όλες τις διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Τμήμα Διεθνών Ασθενών, χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό υψηλού βαθμού. Σας συγχαίρω για το ευγενέστατο προσωπικό σας που το διακρίνει το ενδιαφέρον και ο επαγγελματισμός.

MD Elena T A, Ρουμανία

Χίλια ευχαριστώ!

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε που η κόρη μας διαγνώσθηκε με Διαβήτη Τύπου Ι. Πρέπει να ομολογήσω πώς στην αρχή σοκαριστήκαμε. Η έως τότε φαινομενικά υγιής κόρη μας, ξαφνικά, νόσησε. Πρέπει, καταρχάς, να σας πω ότι είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για όσα κάνατε για την κόρη μας εκείνη την κρίσιμη στιγμή. Είμαστε πεπεισμένοι πώς εάν δεν είχαμε επικοινωνήσει άμεσα, ενδεχομένως, να την είχαμε χάσει. Γι’ αυτόν το λόγο σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας! Δρ. Φυκούρα, για εμάς είστε ένας ήρωας… ”

Christ & Mireille V.D, Βέλγιο

Άριστη ιατρική φροντίδα

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς όλο το προσωπικό της Euromedica για τη βοήθεια και την καθοδήγηση που λάβαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του συζύγου μου. Δεν θα μπορούσα να είχα αντεπεξέλθει σε αυτήν την «περιπέτεια» δίχως τη βοήθεια και την καλοσύνη σας. Ο σύζυγος μου έλαβε άριστη ιατρική φροντίδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ιατρικής περίθαλψης. Το εννοώ πραγματικά: δεν έχω γνωρίσει πιο ευγενικούς ανθρώπους …

L. Shoina, Ιρλανδία

Η καλύτερη φροντίδα

Όταν επιστρέψαμε στη Σουηδία πληροφορηθήκαμε από τους εκεί καρδιολόγους ότι η θεραπεία και τα μέτρα που πήρε ο γιατρός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για τη μαμά μου ήταν απολύτως σωστά και ως εκ τούτου έλαβε την καλύτερη δυνατή φροντίδα που θα μπορούσε να λάβει στην κατάσταση της. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες σε όλο το προσωπικό της Euromedica.

H. Lotta, Σουηδία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς κάθε μέλος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας γιατί έσωσαν τη ζωή του συζύγου μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τμήμα Διεθνών Ασθενών για την στήριξη που μου έλαβα.

Angela D, Αύγουστος 2016, Η.Β.

Θαυμάσιο προσωπικό!

Το προσωπικό του Τμήματος Διεθνών Ασθενών είναι θαυμάσιο! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη βοήθεια σας. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του θαλάμου 212β είναι υπέροχο

M. Julie-Anne, Αυστραλία

Άριστες Υπηρεσίες

Ως οικογένεια, αλλά κι εγώ προσωπικά θα ήθελα σας ευχαριστήσω που σώσατε τη ζωή του συζύγου μου. Οι εξειδικευμένες γνώσεις σας, η αφοσίωση και η φροντίδα που δείξατε ήταν άριστες…

Rita C. 2015, Η.Β.

Ήσασταν όλοι υπέροχοι

Σας ευχαριστώ που φροντίσατε την υγεία του αδερφού μου! Ήσασταν όλοι υπέροχοι

Jo, Ιούλιος 2016, Η.Β.

Ευχαριστώ την Ομάδα της Euromedica

Ευχαριστώ την Ομάδα της Euromedica, τον θεράποντα ιατρό μου, τις νοσηλεύτριες και όλο το προσωπικό για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την αποτελεσματική φροντίδα …

Bruno S., Αύγουστος 2016, Γαλλία

Άριστες υπηρεσίες

Σας ευχαριστώ για τις άριστες ιατρικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που μας προσφέρατε σε μία δύσκολη στιγμή μας …

 

Avdlyli

Εξαιρετική περίθαλψη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που με φρόντισε για όσο διάστημα λάμβανα την εξαιρετική περίθαλψη

Brenda G., Απρίλιος 2017, Η.Β.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!

Όλοι όσους συνάντησα ήταν πολύ ευγενικοί και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Η δουλειά σας είναι πραγματικά άψογη! Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ήταν πολύ καθησυχαστικό και φιλικό …

Deborah S, Η.Β.

Έχετε επισκεφτεί την κλινική μας και σάς έχει παρασχεθεί ιατρική φροντίδα;

Μοιραστείτε την εμπειρία σας
Μοιραστείτε την εμπειρία σας

Required Field

Συμπληρώστε το πλήρες όνομα σας.
Γράψτε το email
Γράψτε ένα τίτλο για τη κριτική σας.
Πείτε μας την εμπειρία σας.