Εφαρμόζουμε / αναλαμβάνουμε μη χειρουργικές επεμβάσεις με στόχο την επίτευξη φυσικών και ισορροπημένων αποτελεσμάτων.

Το Botox είναι η δημοφιλέστερη μη επεμβατική θεραπεία αισθητικής ιατρικής παγκοσμίως. Είναι σημαντικό να καταπολεμήσουμε την απώλεια όγκου που παρατηρείται με την πάροδο των χρόνων και αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη όγκου με ενέσιμα υλικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το οποίο επαναφέρει την νεανική εμφάνιση. Το υαλουρονικό οξύ ως εμφύτευμα (filler) αποτελεί την πλέον ασφαλή επιλογή για το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου (πχ ρινοπαρειακές αύλακες), την αύξηση των ζυγωματικών, καθώς και την διόρθωση του σχήματος και την αποκατάσταση του όγκου των χειλιών.
Η εκτεταμένη χρήση του υαλουρονικού οξέος τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταδείξει ότι αποτελεί μία ασφαλή μέθοδο με ελάχιστες παρενέργειες. Η μεσοθεραπεία είναι μία θεραπεία αναζωογόνησης για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Ειδικά με την έκθεση του δέρματος μας στις καιρικές συνθήκες των χειμερινών μηνών, η μεσοθεραπεία αποτελεί την ιδανική επιλογή για την ανάπλαση του δέρματος. Εφαρμόζεται είτε ενέσιμη μεσοθεραπεία με διάλυμα υαλουρονικού οξέος και βιταμινών, είτε η μέθοδος PRP όπου γίνεται χρήση του αίματος του ιδίου του ασθενούς

Θεραπεία Botox
Volbella (αύξηση του όγκου των χειλιών
Juvederm (Υαλουρονικό Οξύ)
Volite (προηγμένη μεσοθεραπεία)
Ultra 4 (γενική χρήση)
PRP (ΠΛΑΣΜΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ)

Οι πλαστικοί χειρουργοί, το προσωπικό που αναλαμβάνει την έγχυση του φαρμάκου, καθώς και το προσωπικό του τμήματος αισθητικής ιατρικής της Κλινικής μας προσαρμόζουν το κόστος της θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται ως μοναδική περίπτωση και για αυτόν το λόγο το κόστος εξαρτάται από το βαθμό πολυπλοκότητας της κάθε περίπτωσης, καθώς και από το χρόνο που απαιτείται για την εκάστοτε θεραπεία.

Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια και υψηλής ποιότητας προϊόντα (Juvederm και Alergan).