Εάν χρειαστείτε βοήθεια κατά την διάρκεια των διακοπών σας

Η Euromedica Ρόδου βρίσκεται σε κομβικό σημείο και παρέχει εκτενή κάλυψη από ασθενοφόρα σε ολόκληρο το νησί, ενώ διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών σε όλες τις τουριστικές περιοχές.

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Εάν επιθυμείτε να δεχθείτε επίσκεψη από τον γιατρό στο ξενοδοχείο σας, έχουμε τη δυνατότητα να κανονίσουμε την επίσκεψη για λογαριασμό σας και ο γιατρός θα έρθει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας για να σας δει.

Εάν αποφασίσετε να προσέρθετε μόνοι σας στην κλινική μας, παρακαλείσθε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Διεθνών Ασθενών. Το Τμήμα θα σας παράσχει κάθε ιατρική βοήθεια που μπορεί να χρειάζεστε και, εάν κριθεί αναγκαίο, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον διεθνή φορέα ασφάλισης υγείας.

Καθώς η κλινική μας προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες διαφόρων ειδικοτήτων, μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα «Ιατρικές Υπηρεσίες». Στην περίπτωση που χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο ιατρό ή εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Τ: (+30) 22410 45222 & 45280
F: (+30) 22410 45030
E: int@euromedica-rhodes.gr

Διεθνής Ασφάλιση

Καθώς τα ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να αποτελούν έναν επιπλέον λόγο ανησυχίας, οι εκπρόσωποι μας από το Τμήμα Διεθνών Ασθενών είναι στη διάθεση σας για να απαντήσουν οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με τις υπηρεσίες ασφάλισης. Εάν διαθέτετε ασφαλιστική κάλυψη, θα αποστείλουμε το τιμολόγιο απευθείας στην ασφαλιστική εταιρεία σας ή την πρεσβεία. Σας ενημερώνουμε ότι η ασφαλιστική κάλυψη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα ασφάλισης και ενδέχεται να επηρεάσει τις οικονομικές υποχρεώσεις σας έναντι της κλινικής. Η εξόφληση του λογαριασμού πραγματοποιείται πριν τη λήψη της ιατρικής περίθαλψης και θεραπείας στην περίπτωση που οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν καλύπτονται από τον ασφαλιστικό σας οργανισμό ή την πρεσβεία. Η Euromedica Ρόδου συνεργάζεται με τις περισσότερες διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες και βρίσκεται στη λίστα των «Preferred Partner» πολλών διεθνών εταιρειών ασφάλισης υγείας.

«ADAC»«ANWB»«ALLIANZ GLOBAL ASSISTANCE»«Allianz Worldwide Partners»
«American Assist Travel Services Inc.»«AP Companies»«APRIL International Assistance»«ASSIST-CARD»
«AXA ASSISTANCE USA-BLUE CROSS and BLUE SHIELD SERVICE BENEF»«Axa Assistance»«AXA PPP HEALTHCARE»«AXA Travel Assistance UK»
«AXA Travel Insurance / AXA Assistance Deutschland GmbH»«AXA Winterthur»«BUPA GLOBAL»«Cega Assistance»
«Charge Care International Ltd.»«Chartis Europe S.A.»«Cigna Global Health Benefits»«CORIS RIGA»
«Coris Bulgaria Ltd.»«DKV-Deutsche Krankenversicherung AG»«Egycross Assistance»